Over Herder Fotografie

Wil jij een blijvende herinnering van jezelf, vrienden, familie of een evenement wat je organiseert? Laat mij dit dan vastleggen!Herder foto's Het maken van foto’s is belangrijk. Het zijn de herinneringen die je vast legt, voor nu of voor later.

Herder Fotografie is Anne-lys Herder. Ik zet jullie graag spontaan op de foto. Een foto waarop je jezelf bent, dat zijn de leukste herinneringen. Vele vormen van fotografie zijn mogelijk; zowel alleen, met je geliefde of met een groep. Ben je zwanger en wil je hier mooie foto’s van? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. De foto’s worden gemaakt op een locatie waar jij blij van wordt.

Hoe leuk is het om een fotoreportage van je evenement te hebben? Hiermee laat je zien hoe leuk het was en kun je ook weer gebruiken in je reclame voor volgende jaren. Huur me in om deze reportage te maken.

Ben je ondernemer en heb je geen goede (bedrijfs)foto’s? Dan verwijs ik je naar Herder Beeld en Tekst.

Wat klanten over me zeggen:

Anne-lys neemt ruim de tijd om de juiste foto’s te maken. Ze doet dit op een ongedwongen en ontspannen manier.

 

Herder Beeld en Tekst (Anne-lys Herder) is creatief, enthousiast en een doorzetter. Ze maakt van elke activiteit een leuk moment. Het was erg leuk om de zwangerschapsshoot door Anne-lys te laten doen en het resultaat mag er zijn.

De voordelen van Herder Fotografie

› Betaalbaar
› Ongedwongen
› Fotografie op zelfgekozen locatie

Ik zie je graag tijdens een fotosessie.